söndag 1 juni 2008

Oj, oj, oj...

... vad jag var trött igår..! Vaknade strax innan kl. 9 och sen skulle jag vara på Vasateatern runt kl. 11. Sen var det bara fullt ös från början till slut. Hade dessutom varit där några timmar dagen innan (fredag) för att ha genrep med mina elever, direkt efter genrepet med Gathania (hon som jag ska dansa bakom nu på fredag). Genrepet på vasan gick väl sådär.. mina elever är faktiskt väldigt duktiga.. jag syftar dock på annat.. ja ja..

Igår hade vi första showen och första halvan av mina elever kl. 12.30. Tycker att det gick helt okej! Vi har en till show på måndag med dom så då jeeklar ska allt sitta! (och alla helst vara där). Men alla som var där var verkligen sjuuukt duktiga! Efter halva sista akten hann Ida till vasan så det var bara för henne att slänga på sig kläderna och springa ut på scen. Det gick väl.. sådär.. jag tyckte inte att det kändes överdrivet dåligt direkt, men från Ida lät det annat.. ;) Men hur lätt är det när vi inte ens kört igenom dansen (D'licious) en enda gång tillsammans sen Åmål-giget!

Hur som helst. I pausen mellan första och andra showen gick vi och käkade lunch. Det var gott! Och jag och Nathalie tog en "low cal - smoothie" med blåbär.. mums! När vi kommer tillbaka till vasan (eller rättare sagt på vägen tillbaka) började jag lära ut koreografin som vi satt till Gathanias låt eftersom Ida inte kunde vara med på första repet. Det gick jättebra! Vi är ett grymt bra dansteam faktiskt när det gäller att lära ut saker till varandra snabbt..! Har ju hänt några gånger nu iaf.. ;)

Sen var det show nummer två och andra halvan av mitt dansgäng. Dom var sååå duktiga! Det är så skönt när man bara kan sätta sig i publiken och bara slappna av.. =) Och sen skulle vi i D'licious köra igen. Och då gick det så här...Det här är filmat från sidan då.. men sen var det en massa andra som filmade också (bl.a. Christian älsklingen) så att vi kan använda det i vår färdiga showreel sen. =)

Ja just det, baby kom ju och kollade på andra showen (när det gick bra för oss.. phu! ;) ), och han hade blommor med sig! =))) jäääättefiiiina blommor som jag har i mitt fönster nu och som doftar sommar! Hade tänkt att fixa iordning mig lite snabbt, sen ska jag börja dra mig mot väsby jag.. och vi ska tokmysa heeela långa dagen! =) Måste försöka hitta på nåt ute eftersom det är så galet fint väder! Han var lite nere för någon dag sen så nu ska jag krama och pussa på honom och tvinga honom att må bättre! Han behöver nog få ta in lite posetiv energi and here I come! ;)

Här är lite bilder förresten från giget i Åmål with me, Aijda and Nat! Enjoy! =)
Inga kommentarer: